Több éves tapasztalatom alapján azt mondhatom, hogy ha úgy érzed, ebben a félévben nem tudtál megfelelően teljesíteni, az nem biztos, hogy a te hibád. Előfordulhat, hogy a korábban megszerzett alapok nem bizonyulnak elég stabilnak, hiszen ha korábban egy-egy anyagrészt nem tudtál kellőképpen elsajátítani, akkor az arra épülő részek sem lesznek egészen érthetőek.

Eléd kerül a zh, és az nehezebbnek tűnik, mint amire a gyakorlatokon megoldott feladatok alapján számítottál? Elegendő mennyiségű gyakorlással, és ötlettárral felszerelkezve észre fogod venni, hogy a rendelkezésre álló idő alatt is tudsz jól teljesíteni.

A számodra leginkább megfelelő haladási ütemet betartva könnyen elkerülhető a folyamatos kudarc. Rendszeres egyéni foglalkozással a szükséges alapok elmélyíthetőek, a hiányosságok pedig pótolhatóak, így akár már a következő megmérettetésnél is sikerélményben lehet részed.

Esetleg csak egy feladat/feladatlap megoldása során ütköztél nehézségekbe? Ebben az esetben is keress bátran.

Igény esetén egyéni online vizsgakonzultációt is tarthatunk! A teljesség igénye nélkül a következő témakörökben kérhetsz segítséget:

Algebra

Komplex számok, polinomok, mátrixok, vektorok, számelmélet

Analízis

Sorozatok, sorok, határérték számítás, egy és többváltozós differenciál/integrálszámítás, differenciálegyenletek

Valószínűségszámítás

Kombinatorika, eseményalgebra, valószínűségi változók és jellemzőik, feltételes valószínűségi eloszlások, generátor/sűrűség függvények