Működési szabályzat

Oktató: Fontányi Andor

Egyetemi tanulmányaimat az ELTE Természettudományi Karán végeztem, ahol 2015-ben szereztem meg a mesterdiplomámat matematika szakos tanárként. Magántanítványokkal már több, mint 10 éve foglalkozom, sikeresen, általános iskolásoktól egészen egyetemistákig. A diákokkal egyénileg a saját tudásszintjükhöz és képességeikhez mérten dolgozom. Ha szükséges, személyre szabott tantervet állítok össze. Világosan, egyszerűen, következetesen adom át az ismereteket, nagy hangsúlyt fektetve a feladatmegoldásokra. Ennek hatására az általános tanulmányi eredményekben is javulás várható, továbbá diákjaim remekül teljesítenek érettségin, felvételin, zárthelyi dolgozaton vagy éppen a vizsgáikon.

Időpontfoglalás és elérhetőségek

A tanórák időpontjait telefonon (+36-30/47-32-190) és emailben (info@matekneked.hu), legalább három nappal korábban szükséges egyeztetni.

Konzultáció

Lehetőség van szülői konzultáció megtartására, melynek időpontját egyeztetni telefonon vagy emailben lehetséges. Itt lehetőség van visszajelzést kapni a tanuló aktuális tudásszintjéről, illetve választ kapni az időközben felmerülő kérdésekre. A konzultáció történhet telefonon vagy személyesen az előre megbeszélt időpontban is.

Felszerelés

Külön felszerelésre nincs szükség, a diák az általam készített jegyzetet megkapja papíron - skype-os óra esetén emailben - az óra végén. Ha van konkrét feladatsor, feladatgyűjtemény, amit gyakorolni kell, azt egy nappal az óra előtt kérem elküldeni emailben, vagy hozza magával a tanórára.

Fizetés

Minden esetben a megtartott óra végén történik készpénzben, skype-os óra esetén pedig banki átutalással.

Hiányzás

Az esetleges hiányzásról minél előbb értesítsenek. Fontos, hogy a kezdés előtti 12 órán belül jelzett, vagy be nem jelentett hiányzás esetén a foglalkozást megtartottnak kell tekintenem, melynek rendezésére a következő alkalommal kerülhet sor.

Késés

Késést telefonon vagy sms-ben kérem jelezni. Értesítés elmaradása esetén a megbeszélt időponttól számítva 15 percig tudok várni a tanítvány beérkezésére. Az előre egyeztetett óra hosszától való utólagos eltérésre sajnos nincs mód, továbbá a folyamatos rendszerű oktatás miatt a foglalkozást az eredeti időponttól tovább tartani nem tudom.