Matematikaoktatás kicsiknek és nagyoknak


Ha nem indul a videó, kattints ide!

Fontányi Andor vagyok, egyetemi tanulmányaimat az ELTE Természettudományi Karán végeztem, ahol 2015-ben szereztem meg a mesterdiplomámat matematika szakos tanárként.

Magántanítványokkal már több, mint 10 éve foglalkozom, sikeresen, általános iskolásoktól egészen egyetemistákig. A diákokkal egyénileg a saját tudásszintjükhöz és képességeikhez mérten dolgozom. Ha szükséges, személyre szabott tantervet állítok össze. Világosan, egyszerűen, következetesen adom át az ismereteket, nagy hangsúlyt fektetve a feladatmegoldásokra. Ennek hatására az általános tanulmányi eredményekben is javulás várható, továbbá diákjaim remekül teljesítenek érettségin, felvételin, zárthelyi dolgozaton vagy éppen a vizsgáikon.

Óráim könnyed hangvételűek, mindig igyekszem érthetően és egyszerűen fogalmazni, valamint több oldalról megközelíteni a problémát. Az oktatás során gyakran használok különböző szemléltető eszközöket, amelyek méginkább segítenek az ismeretek elmélyítésében. Egy adott alkalmon főként a soron következő megmérettetés jellegzetes típusfeladataival foglalkozunk, továbbá rendszeres házi feladatok adásával és ellenőrzésével is igyekszem segíteni tanulóim felkészülését.