Szülőként törekszünk arra, hogy gyermekünk a megfelelő oktatásban részesüljön már az általános iskolában, hogy a későbbiek során is könnyen le tudja küzdeni a tanulmányai során felmerülő nehézségeket. Sajnos sok esetben az iskolai tanórákon nem jut elegendő idő arra, hogy minden részletet megértsen, vagy hogy egyénileg foglalkozzanak vele. Viszont ha látszólag nem is tűnik olyan nagy dolognak, ha egy-egy anyagrészt nem értett meg teljesen, de később ennek hiányában a rá épülő témakörök sem lesznek világosak a számára, amiből esetleges sikertelenségek következhetnek.

Egyéni foglalkozások segítségével mindezek a problémák könnyen megelőzhetőek, hiszen egy ilyen órán a tanuló igényeinek megfelelő sebességgel haladunk, a számára összeállított tanmenet alapján. Így amellett, hogy minden felmerülő kérdésére választ kaphat, nem marad ki egyetlen olyan rész sem, amelyre szüksége lehet a továbbiakban. A biztosított támogató légkör pedig megadja a kellő motivációt ahhoz, hogy az iskolában is eredményes lehessen.

Hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba íratná gyermekét? Azt szeretné, hogy jól teljesítsen a központi felvételin? Tapasztalatom szerint egy, de legkevesebb fél év felkészülés szükséges a jó teljesítmény eléréséhez, hogy gond nélkül vegye ezt az akadályt is. Ne habozzon, keressen bátran, ha további kérdései merülnének fel!


Hasznos linkek:

8. évfolyamos felvételi feladatlapgyűjteményem 

Elmúlt évek 8. évfolyamos központi matematika felvételijeinek megoldásai videón

Kidolgozott középszintű érettségi videók

Kidolgozott emelt szintű érettségi videók

Hogyan érdemes használni a Négyjegyű függvénytáblázatot?